O nama

O nama

Gama Healthcare  je kompanija koja proizvodi proizvode za prevenciju infekcija. Naglasak proizvodnje je na  maramicama za dezinfekciju. 

Kompaniju su osnovala dva doktora sa višegodišnjim iskustvom u mikrobiologiji i prevenciji infekcija i danas je Gama Healthcare jedan od najvećih snabdevača NHS ustanova vlažnim maramicama i izvoze svoje proizvode u preko 40 zemalja u svetu.

Svi proizvodi se proizvode pod trejd markom Clinell i mnogi su patentirani s obzirom na njihovu jedinstvenost i napredne antimikrobne formule.

Paleta Clinell proizvoda za prevenciju infekcija je vrlo široka i sastoji se od vlažnih maramica i dezinfekcionih sprejeva koji mogu da se koriste na koži, površinama, medicinskoj opremi i telesnim izlučevinama. Clinell proizvodi su razvijeni za profesionalno zdravstvo uključujući bolnice, klinike opšte medicine, domove, stomatološke i veterinarske ordinacije, laboratorije i apoteke.

Gama Healthcare ima vrlo aktivan sektor za Istraživanje i razvoj koji stalno razvija nove, savremene proizvode. Na taj način dolaze do najboljih rešenja čime Clinell ostaje i dalje prvi izbor profesionalaca kada su u pitanju vlažne maramice.

Bimida d.o.o. je postala ekskluzivni distributer Clinell proizvoda u oktobru 2007. godine i od tada vrši prezentovanje ovih proizvoda kao i edukaciju zdravstvenih radnika s obzirom da svaki zdravstveni radnik ima značajnu ulogu u prevenciji bolničkih infekcija.

^ POVRATAK NA VRH ^