Proizvodi

Sredstva za dezinfekciju

Sredstva za dezinfekciju pomažu pri postupcima uništenja najvećeg broja neželjenih mikroorganizama. Procesom dezinfekcije se uništavaju, inhibiraju ili uklanjaju i ostale populacije organizama, odnosno procesom dezinfekcije se inaktiviraju svi vegetativnih oblici bakterija, virusa i gljivica.

Dezinfekciona sredstva se primenjuju u spoljašnjim sredinama kao što su tlo, voda i vazduh, ali i na predmetima i u prostorijama zdravstvenih ustanova, proizvodnji prehrambenih proizvoda i slično. Od brojnih potencijalnih mesta i načina upotrebe, funkcionisanje zdravstvenih ustanova je danas nezamislivo bez primene dezinfekcionih sredstava. Najčešće se koriste prilikom higijene i dezinfekcije ruku, kože, površina i instrumenata.

Clinell proizvodi se odlikuju visokim kvalitetom i dermatološkom bezbednošću. Formula počinje da deluje već nakon 10 sekundi i zagarantovano uništava 99.999% bakterija. Pogledajte u nastavku namenu i karakteritike sredstava za dezinfekciju i čišćenje koja se nalaze u našoj ponudi:

^ POVRATAK NA VRH ^