MARAMICE ZA KUPANJE- 8 KOM.

Maramice za kupanje

Clinell maramice za kupanje u pakovanju od 8 komada


Dermatološki testirane


Jednostavno rešenje za kupanje u jednom koraku


BEZ POTREBE ZA ISPIRANJEM

ČISTE I NEGUJU KOŽU

Bez alkohola, lanolina i parabenaONLINE KUPOVINA - kliknite ovde

  • Clinell maramice za kupanje su dizajnirane kao jednostavno rešenje bez potrebe za ispiranjem za čišćenje i negu kože u jednom koraku.
  • Vrlo su praktične s obzirom da zamenjuju tradicionalni metod kupanja koji zahteva sapun, vodu, peškir, lavor i kremu za negu; višestruko su isplative u smislu smanjenih troškova klasičnog pranja i velike uštede u vremenu medicinskog osoblja.
  • Maramice su velikih dimenzija, mekane i dizajnirane da se koriste na sledećim delovima tela: lice, vrat, grudi, leva i desna ruka, leđa, leva i desna noga i intimni delovi.
  • Pakovanje od 8 maramica je idealno za detaljno kupanje celog tela. Mogu se koristiti nezagrejane ili kao topla kupka u zimskim mesecima za prijatniji užitak kupanja. Zagrejati pakovanje u mikrotalasnoj pećnici 15 sekundi (750 W).
  • Maramice su dermatološki testirane, bez alkohola i lanolina, sadrže pH neutralnu formulu sa aloe verom i dodatnim ovlaživačima za zdravu i negovanu kožu.

ŠIFRA PROIZVODA: CBB8     JEDINICA PAKOVANJA: 8 komada     VELIČINA MARAMICE: 24 x 30 cm

P: Koje izjave upozorenja se odnose na ovaj proizvod?

O: Samo za spoljašnju upotrebu. Izbegavati kontakt sa očima, držati oči zatvorene prilikom brisanja lica. Mikrotalasne pećnice se razlikuju i zato uvek treba proveriti temperaturu maramice pre upotrebe. Podgrevati samo novo - neotvoreno pakovanje!

P: Šta Clinell maramice za kupanje čini boljim od drugih sličnih proizvoda na tržištu?

O: Clinell maramice za kupanje su najisplativije maramice za kupanje dostupne bolnicama koje sadrže patentiranu formulu koju je osmislio tim kompanije Gama Healthcare. Pakovanje se može zagrejati za prijatniji užitak kupanja, a Clinell mikrotalasne pećnice Gama Healthcare daje bolnicama besplatno.

P: U kojim pakovanjima je ovaj proizvod dostupan?

O: 

Clinell maramice za kupanje i negu u pakovanju od 60 — CBC60

Clinell maramice za kupanje i negu u pakovanju od 80 — CBC80

Clinell Maramice za kupanje u pakovanju od 10 — CBB10

Clinell Maramice za kupanje u pakovanju od 8 — CBB8

P: Da li maramice mogu da se podgreju pre upotrebe?

O: Da, mogu. Staviti celo, neotvoreno pakovanje u Clinell mikrotalasnu pećnicu - temperatura će dostići nivo 40-45 stepeni. Uvek proveriti temperaturu maramice pre upotrebe. Gama Healthcare može bolnici obezbediti Clinell mikrotalasnu besplatno.

P: Koje koristi će bolnica imati ukoliko upotrebljava ovaj proizvod?

O: Ovaj proizvod je dizajniran da štedi vreme i novac dok se pacijent kupa. Ovo se postiže zamenom tradicionalnog metoda kuanja pomoću lavora, vode, sapuna, peškira i krema za negu tela. Clinell maramice za kupanje smanjuju otpad, štede novac i vreme i povećavaju korisnost medicinskog osoblja.1.  Koristiti po jednu maramicu za svaki deo tela.
2, 3 i 4.  Prebrisati lice i vrat, grudi i leđa.
5, 6 i 7.  Prebrisati ruke i pazuh, intimne delove i noge.
8.  Pustiti telo da se prirodno osuši. Odložiti iskorišćene maramice.
^ POVRATAK NA VRH ^