TRENING PAKET

Inovativni i efikasni paket za čišćenje i dezinfrkciju celokupnog okruženja

namenjen za trening i edukaciju


NAJBOLJI TRENING PAKET

U VIDU 10'' TABLETA NA TRŽIŠTU

Sadrži 10'' tablet, UV komplet,

uputstva i reference

  • Clinell Trening paket je najsveobuhvatniji edukativni vodič u vezi čišćenja celokupnog okruženja koji je namenjen upotrebi u profesionalnom zdravstvu. Razvijen u saradnji sa vodećim stručnjacima iz oblasti prevencije infekcija u Velikoj Britaniji, ovaj revolucionarni proizvod je dizajniran tako da se iz njega nauči koliko je važan postupak čišćenja kao i najbolji načini dezinfekcije. Većina informacija se nalazi na tabletu na kome su kvizovi i video klipovi kako bi učenje bilo interaktivno i zanimljivo. Na tabletu se takođe čuvaju rezultati testiranja medicinskog osoblja što pomaže timu za prevenciju infekcija da prati kako osoblje napreduje.
  • Jednostavne instrukcije omogućavaju pojedincu ili maloj grupi da prođu kroz osnovne principe čišćenja sa opcijom da se dobiju detaljni naučni izveštaji i reference klikom na dugme.
  • Pet zanimljivih kvizova pomažu da se istaknu ključne stvari u vezi čišćenja, a kroz sistem bodovanja se prati napredak svakog učesnika. Kvizovi uključuju: Kako se čisti - igra u obliku slova „S“, scenarija - top 5 najboljih rešenja, identifikacija najčešće dodirivanih površina, UV trening i kviz.
  • Video klipovi i korak-po-korak dijagrami prikazuju najbolji način čišćenja kako bi se maksimalno smanjio broj mikroorganizama na opremi i površinama u bolnici. Video klipovi i dijagrami su napravljeni za sve clinell proizvode koji su namenjeni čišćenju i dezinfekciji.
  • Rezultati kvizova, vreme koje se provede na svakom pitanju i broj korisnika koji se testirao na svakom odeljenju, omogućava Timu za prevenciju infekcija da identifikuje propuste i uvidi gde je potrebna dodatna edukacija osoblja.

1. Android Tablet

Revolucionarni, interaktivni Clinell trening paket je integrisan u najmoderniji touch screen tablet 10’’ koji omogućava pristup svim kvizovima, sadržajima i video klipovima vrlo brzo, bez komplikovanih pritupnih zahteva.

2. UV komplet

Clinell Trening paket sadrži UV komplet koji se sastoji i od moćne ultravioletne lampe sa 28 led dioda, dva ultravioletna, vodootporna markera i 25 grama ultravioletnog pudera. Ovaj komplet omogućava medicinskom osoblju da bolje razume značaj najčešće dodirivanih površina kao i važnost tranfsera mikroorganizama u zdravstvenim ustanovama.

3. Trening dokumenta

Kao dodatak Trening paketa dolazi 12 korak-po-korak dijagrama, sertifikat, dva lista sa označenim površinama koje se najčešće dodiruju, pet scenarija i pet listova sa kvizovima koji se mogu fotokopirati za potrebe većih grupa.

4. Reference i validna dokumenta

Najnovije studije iz oblasti zdravstva, reference i preporuke naglašavaju značaj i potrebu čišćenja celokupnog bolničkog okruženja kako bi se smanjio broj bolničkih infekcija. Svi ovi podaci su skupljeni na jedno mesto, odnosno nalaze sa u Clinell-ovom Trening paketu.

P: Da li se mogu odmah igrati kvizovi na tabletu, pre obuke?

O: Ne. Trening paket je dizajniran tako da su kvizovi u stvari test koliko dobro je pojedinac/grupa savladao prethodnu sesiju obuke. Zato se može doći do kviza jedino ako se prođe obuka, tj. savladaju  važne informacije.

P: Koliko traje test?

O: Ako pojedinac radi testiranje, ne bi trebalo da traje duže od 15 minuta.

P: Ko ima pristup rezultatima?

O: Tim zadužen za prevenciju i kontrolu bolničkih infekcija ima pristup svim bitnim informacijama i statistikama koje se nalaze na tabletu. Oni će informacije koristiti kako bi videli na koje stvari treba obratiti pažnju ubuduće. Nisu neophodni lični podaci prilikom testiranja, tj. testiranje je anonimno.

P: Gde se mogu pronaći dodatne informacije?

O: Validni dokument "Zaštita pacijenata" sadrži naučne podatke i reference koji se nalaze u okviru Trening paketa i mogu se dobiti na zahtev od Tima za prevenciju i kontrolu bolničkih infekcija. Dodatne informacije se mogu pronaći i na sajtu www.clinell.com/training

P: Kako se čisti tablet?

O: Clinell Univerzalne maramice, Clinell deterdžent maramice i Clinell alkoholne maramice su sve pogodne za brisanje tableta. 

P: Da li se mogu instalirati druge aplikacije na tablet?

O: Samo zvanične aplikacije/softver Gama Healthcare kompanije se mogu koristiti na ovom uređaju. Instaliranje drugih aplikacija/softvera bi prekršilo ugovorne obaveze prema Gama Healthcare. 

P: Da li će se Trening paket apdejtovati?

O: Gama healthcare kompanija će redovno slati nove informacije i studije u vezi čišćenja i dezinfekcije. Ovi podaci se šalju preko news letter-a koji distributeri dobijaju periodično. Za sve nove informacije i studije dobijaće se i uputstvo kako se instaliraju i koriste.

  1. Pažljivo pročitati uputstvo. Staviti 3x AAA baterije u UV bateriju odvrtanjem poklopca na vrhu.
  2. Označiti UV markerom mesta iz uputstva u bolničkoj sobi kružićima prečnika 5-10mm.
  3. Zadužiti nekog od medicinskog osoblja da očisti sobu.
  4. Kada je čišćenje gotovo, iskoristiti UV lampu kako bi se osvetlila mesta koja nisu očišćena.
^ POVRATAK NA VRH ^